Starkx: Communicatie en projectmanagement
Productpresentaties Bosatlassen

Wie is er niet mee opgeroeid? De Bosatlas. Al meer dan 100 jaar is dit het standaard naslagwerk in het onderwijs, en niet te vergeten ook ver daarbuiten. Maar er is in de loop van de jaren veel veranderd. De Bosatlas is een heuse Bosatlas familie geworden. Een familie met veel producten. Naslagwerken, koffietafelboeken en thematische atlassen. Kennis en inspiratie. Fascinatie en ontdekking. Stuk voor stuk prachtige producten en rijk aan informatie.


Projectmanagement door Starkx
Starkx heeft het projectmanagement voor een viertal introducties van De Bosatlas producten voor haar opdrachtgever Noordhoff Uitgevers uitgevoerd. De Bosatlas van Nederland, Bosatlas van de Geschiedenis, De Grote Bosatlas 53e editie en de Atlas van het Onderwijs

De resultaten van deze product introducties waren zeer verschillend, maar unaniem positief. De rumour around the brand resulteerde in media aandacht in het acht-uur-journaal, De wereld draait door, invloedrijke landelijke en regionale media – dagbladen, tijdschriften, internet en radio.

Meer informatie?
Meer specifieke informatie over de voorbereidingen, de resultaten van de introducties of hoe je een project met deze communicatiestrategie moet inrichten?

Starkx, Dirk Wernik
info@starkx.nl
+31(0)6 2950 5277