Starkx: Communicatie en projectmanagement
starkx' sidekick

Doorzetten, plannen & flexibiliteit
5 mannen, goed getraind, 10.000+ hoogtemeters, 7 dagen, 350 kilometer. Op de mountainbike door het hooggebergte. Overnachten in hutten en alles wat je nodig hebt zit in je rugzak. De route is zelf minutieus uitgezet. Magistraal en met - soms onaangename - verrassingen.

Kennis delen; belangeloos, maar niet zonder belang
Vanuit het werkveld een bijdrage leveren aan het HBO onderwijs. Als extern gecommitteerde, deelnemer aan de werkveldadviescommissie en gastdocent. Onbezoldigd, maar gewaardeerd. Kennis delen en enthousiasmeren.

Gezamenlijk 1 doel
200 kilometer mountainbiken op 1 dag. Op 28 december. De start 6 uur ‘s ochtends. De finish om 7 uur ‘s avonds. Koud, donker en nat. Optimisme en doorzettingsvermogen zijn key-drivers. Opgeven is geen optie. De focus op de finish, maar wel met de hele groep.

Mogelijk maken & enthousiasmeren
Als jeugdtrainer bij een club de jeugdleden bijbrengen dat bewegen en sporten leuk is. Enthousiasmeren, inspireren en plezier maken. Een toekomst van ‘jong geleerd is oud gedaan’.

Als vrijwilliger actief bij de 4 mijl van Groningen met ruim 22.000 deelnemers. Een steentje bijdragen. Samen met honderden andere vrijwilligers dit enorme loopevenement mogelijk maken. Gezond bewegen in een geweldige sfeer.