Starkx: Communicatie en projectmanagement
Koninklijk bezoek

Ter gelegenheid van het 175 jarig bestaan van Noordhoff Uitgevers en het verschijnen van De Bosatlas van de Geschiedenis van Nederland heeft de Koning der Nederlanden Noordhoff Uitgevers bezocht. Om dit bezoek luister bij te zetten is er door Noordhoff Uitgevers een evenement georganiseerd bestaand uit een inhoudelijk programma met diverse gastsprekers, muziekuitvoeringen en een tentoonstelling. Tevens heeft de Koning tijdens deze gelegenheid het eerste exemplaar van het monumentale ‘koffietafelboek' De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland in ontvangst genomen.
Aan dit evenement is - naast de Koning - deelgenomen door de Commissaris van de Koningin van Groningen, de loco burgemeester van Groningen, prominenten uit de wereld van cartografie en medewerkers van Noordhoff Uitgevers.

Vraag?
De vraag aan Starkx was helder:
Organiseer dit evenement met de kwaliteit die past bij de naam en faam van Noordhoff Uitgevers, vlekkeloos verloopt en met positieve landelijke media aandacht voor De Bosatlas van de Geschiedenis van Nederland en Noordhoff Uitgevers.

Resultaat?
Alle invloedrijke landelijke en regionale media - televisie, dagbladen, tijdschriften, internet en radio - besteden ruimschoots aandacht aan De Bosatlas van de Geschiedenis van Nederland en het 175-jarig bestaand van Noordhoff Uitgevers. Ook de tweets en facebook posts waren ‘niet van de lucht'.

Voor alle genodigden was dit een geweldig evenement dat voldeed aan de hoge verwachtingen zoals men van de marktleider Noordhoff Uitgevers mag verwachten.
Ook de medewerkers van het jarige Noordhoff Uitgevers denken met veel enthousiasme aan de oprechte interesse van de Koning voor het fantastisch product en hun bedrijf.

Het projectmanagement van dit evenement is uitgevoerd door Starkx.
Het succes van het project is mede te danken aan de enthousiaste inzet van Noordhoff Uitgevers medewerkers.

Opmerkelijk
Waar moet je als organisatie eigenlijk rekening mee houden als je een evenement organiseert met koninklijk bezoek?

Meer weten over dit project?
Starkx, Dirk Wernik
info@starkx.nl

+31(0)6 2950 5277